8 - 18 éveseknek

Egy tábor gyerekeknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Mi fog történni?

A tábor programját az élő szerepjáték kifejezéssel lehet leírni. Elképzelted valaha milyen lenne kedvenc könyved vagy filmed szereplőinek bőrébe bújni? Úgy öltözni, viselkedni, beszélni mint ők, és akár máshogy dönteni mint ahogy ők tették volna? A játék teljes időtartama során nem Te, hanem az általad alakított karakter lesz jelen, hoz döntéseket, beszélget a többiekkel, ebédel, alszik; onnantól hogy elkezdődik a játék, egészen addig míg haza nem megyünk.Ki szervezi ezt?

A Sindeon Egyesület 2001 óta szervez hasonló táborokat, különböző világokba kalauzolva a résztvevőket. A legtöbbet saját megálmodott világunkban, Sindeonban játszunk, azonban időről-időre átlátogatunk az Éhezők Viadala, a Trónok Harca és a Harry Potter könyvek világába is.

A szervezők és a szervezet bemutatkozását Sindeon főoldalán találhatjátok meg.


Táborozóink két módon szoktak a táborba érkezni: tömegközlekedéssel vagy autóval. Tábor előtt egy héttel minden jelentkezőnek kiküldünk egy táborindító levelet, mely tartalmazza az indulás, érkezés, találkozók pontos időpontját.

A ‘Lósi Major’ helyet ismeri a Google Maps, így egyszerűen tervezhető az autós utazás.

Tömegközlekedéssel a Nyugati Pályaudvarról induló vonat ideális, hiszen mindössze 33 perc az út Verőcéig. Mindig szervezünk közös vonatutat, és az állomásról kocsival elhozzuk a Majorig a vonattal érkezőket.

Helyszín: Lósi Major

2621 Verőce, Lósi völgy út 1.

A Lósi Majort Sindeon senioritása (vagyis a Majoritás) üzemelteti, így tökéletesen kiszolgálja táborunk igényeit.

8,5 hektár terület Verőcétől 2 km-re, a Lósi patak völgyében, a Börzsöny lába és a Duna közt. Mindössze fél óra Pesttől, kocsival és vonattal is. Lovak, kecskék, csirkék, rackák, kutyák, macskák – egy igazi majorság.

A közösségi és szállás épületek kényelmesek és szépek, 14 db 3-5 ágyas, fűtött, külön fürdőszobás szoba áll rendelkezésünkre. Pajta, templom, fogadó, istálló, nyári konyha; minden ami kell.

Jelmeztárunk

A Sindeon Egyesület 2001 óta szervez táborokat, és ezalatt a pár évtized alatt rengeteg jelmez került a jelmeztárunkba.

A jelmezeket, kellékeket mi készítjük, és a tábor ideje alatt a résztvevők ezek közül szabadon válogathatnak. Bizonyos tárgyakat a játék során lehet csak megszerezni, de jelmez terén mindig segítünk hozzád illőt választani.

Természetesen lelkes jelmezkészítők / vásárlók, cosplayerek saját készítésű tárgyait, ruháit is nagyon szívesen látjuk – ha illik a világba, hozd nyugodtan!

Ha nincs semmi ilyesmid, nem gond az sem, mi adunk mindent amire szükséged lehet.

Mennyibe kerül?

Tábordíj

A Sindeon Egyesület rendezvényeinek költsége 6.000 Ft/nap, így az aktuális tábor időtartamából könnyű kiszámítani, mennyibe kerül a program.

Mit tartalmaz a tábordíj?

Egyéb költségek

A tábordíj tartalmazza a szállást, étkezést, jelmezeket, programokat – zsebpénzt sem kell hozni. Egyedül az ideutazás költsége plusz tétel.

Hogyan tudok jelentkezni, fizetni?

Jelentkezés

Sindeon weboldalán, a Kapcsolatnál megtalálhatsz minden információt szervezetünkről, valamint egy jelentkezési formanyomtatványt.