A karaktered megalkotásához szükséges némi olvasás, hogy tudd milyen világban is játszódik a történet, ezeket itt összeszedtük Neked!

Ahogy Ti is, a karakteretek is diák éppen valamelyik varázsló iskolában.

Az első lépések

Ismerd meg a világunkat!

Ahhoz, hogy a világunkba illő karaktert tudj játszani, vár rád némi olvasnivaló.

Először is, olvasd el a rövid bevezetőt arról, hogy mi is egyáltalán az Arcanum.

Melyik tartományból jöttél?

Ismerd meg a tartományokat, ahonnét származol!

Utána javasoljuk hogy olvasd el a birodalom egyes tartományainak leírását, ahol megismered az egyes tájakat; azt hogy bár egységes uralom alatt állnak, az egyes területek mégis igen eltérőek egymástól.

Melyik iskolába jársz?

Ismerd meg az iskolákat!

Ifjú varázslóként nagyban befolyásolja tudásodat, vélekedésedet a világról az, hogy milyen iskolába jársz. Hét varázslóiskola tanít más-más mágiaágat az Arcanumban, olvasd el mind hogy megtudd, mit tanulhat a karaktered!

Melyik családhoz tartozol?

Ismerd meg az aranyvérű családokat!

A család mindenek előtt – világképedet, hozzállásodat fiatalként elsősorban családod szabja meg. Válaszd ki, hogy megálmodott karaktered hova született, kinek a rokona. Természetesen előfordul, hogy valaki másként, esetleg épp ellenkezőleg gondolkodik mint a családja, erre azonban valami igazán jó indok kell.

Ismered a szabályainkat? Ismered a harcrendszert?

A karakter optimális működéséhez nem árt ismerni a szabályrendszerünket és harcrendszerünket!

Mit tudsz varázsolni?

A karaktered legfontosabb értéke, hogy milyen varázslatot – miként tud varázsolni!

Mire figyelj? Fontos segédlet és karakterlap!

A karakter-alkotáshoz szükséges információk, ezt mindenképpen olvasd el és használd segédletnek a karakterlapod kitöltése közben!

Készen állsz?

Ha ezeket mind átolvastad, készen állsz arra, hogy megalkosd saját karaktered! Kövesd ezt a linket, és regisztrálj, majd ha elfogadtuk jelentkezésedet, megadhatod karaktered nyilvános adatait és feltöltheted a kitöltött excelt.

A regisztráció (karaktered és saját igazi neved megadása) még csak az első lépés, várj arra, hogy a seniorok a regisztrációdat követően megkeressenek Facebookon vagy emailben.